Sales stagiair(e) – fulltime (5 maanden)

Media 4 Moments is een mediabureau in Apeldoorn. Wij verbeteren de marktpositie van klanten. Op basis van product, doelgroep en wensen adviseren wij het bedrijf hoe deze zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van diverse media. Wij werken onder andere voor Weight Watchers, Pixum, ABN Amro, Kwebbels en PEC Zwolle. Daarnaast krijgen wij energie van het bedenken en ontwikkelen van vernieuwende concepten!

Ben jij student (HBO/WO Commerciële Economie of vergelijkbare opleiding)? Zoek jij een stage waar je pro-actief mee kan denken met het bedrijf en begrijp jij dat een bedrijf alleen kan bestaan als de marketing en verkoop van het product goed draait? En kan jij zelfs een vuilniszak aan de man brengen, dan zoeken wij jou!

Ontwikkelpunten 
Pro-actief benaderen van nieuwe opdrachtgevers, het bestaande netwerk van contactpersonen uitbreiden, in kaart brengen van prospects, meedenken en opzetten van marketing- en salesgerichte campagnes, onderzoeken van de huidige markt en data-analyses maken.

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij gedreven, enthousiast en ondernemend? Kan jij zowel zelfstandig als binnen een team goed functioneren? En beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift?  Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar marcel@media4moments.nl. En wie weet word jij uitgenodigd voor een gesprek!

Verberg