Online Marketing stagiair(e) – fulltime (5 maanden)

Media 4 Moments is een mediabureau in Apeldoorn. Wij verbeteren de marktpositie van klanten. Op basis van product, doelgroep en wensen adviseren wij het bedrijf hoe deze zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van diverse media. Wij werken onder andere voor Weight Watchers, ABN Amro, Kwebbels en Center Parcs Vastgoed. Daarnaast krijgen wij energie van het bedenken en ontwikkelen van vernieuwende concepten!

Ben jij student (HBO/WO (online) marketing of communicatie), heb jij affiniteit met online marketing en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontwikkelpunten 
Meewerken aan de ontwikkeling van campagnes voor nieuwe of bestaande klanten. 
Bedenken, creëren en uitvoeren van social media posts en nieuwsbrieven. Analyses maken met behulp van Google Analytics. Google Adwords, SEO en SEA.

Ben jij gedreven, enthousiast en pro-actief. Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb jij affiniteit met social media? En kan jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar marcel@media4moments.nl. En wie weet word jij uitgenodigd voor een gesprek!

Verberg